ZAPRASZAMY NA DZIEŃ OTWARTE 18 KWIETNIA 2024 OD 10.00 DO 16.00
Wyniki egzaminów z kwalifikacji zawodowych
Technik technologii żywności | |||||||
Kwalifikacja | Klasa | % zdających, którzy otrzymali świadectwo potwierdzające kwalifikacje | |||||
Rok 2020 | Rok 2019 | Rok 2018 | Rok 2017 | Rok 2016 | Rok 2015 | ||
T.5 [W ] Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych | III | Egzamin nie będzie przeprowadzany | Egzamin nie był przeprowadzany | Egzamin nie był przeprowadzany | Egzamin nie był przeprowadzany | Egzamin nie był przeprowadzany |
73 |
T.4 [W ] Produkcja wyrobów cukierniczych | III | Egzamin nie będzie przeprowadzany | Egzamin nie był przeprowadzany | 89 | Egzamin nie był przeprowadzany | Egzamin nie był przeprowadzany | Egzamin nie był przeprowadzany |
T.16 [D ] Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych |
IV | Egzamin nie był przeprowadzany |
100 | Egzamin nie był przeprowadzany | Egzamin nie był przeprowadzany |
86 | Egzamin nie był przeprowadzany |